Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@06:54:20 GMT

ارز دیجیتال «نیر» در نوبیتکس لیست شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۰۵۷۶۱

ارز دیجیتال «نیر» در نوبیتکس لیست شد

پروتکل NEAR نرم‌افزاری است که به برنامه نویسان و توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که بدون دغدغه برای هزینه‌ها و پیچیدگی‌های اجرایی شبکه، برای ساخت برنامه‌های غیرمتمرکز اقدام کنند. با Near، می‌توان برنامه‌های غیرمتمرکز را بر روی یک شبکه امن و مقیاس‌پذیر توسعه داد و این قدم بزرگی در راستای ساخت این برنامه‌ها است؛ به‌طوری که نگرانی در مورد زیرساخت‌های زیربنایی تا حد بسیار زیادی رفع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم پروژه Near متشکل از توسعه‌دهندگان و محققان با تجربه در حوزه‌های مختلف از جمله بلاکچین، رمزنگاری، سیستم‌های توزیع شده و مهندسی نرم‌افزار بوده و هدف اصلی پروتکل Near آسان‌سازی روند ایجاد و راه‌اندازی برنامه‌های غیرمتمرکز برای توسعه‌دهندگان است. پروتکل به‌گونه‌ای طراحی‌شده که مقیاس‌پذیر و کارآمد باشد.

کارآمدی، سرعت و مقیاس‌پذیری پروتکل NEAR مدیون استفاده از تکنولوژی شاردینگ است. شاردینگ یا قطعه‌قطعه کردن تراکنش‌ها و درخواست‌ها و همچنین توانایی مدیریت و ارتباط این قطعات با یکدیگر، یکی از برگ‌های برنده پروتکل NEAR است. شاردینگ تراکنش‌ها را میان چندین گره شبکه تقسیم می‌کند که همین امر منجر به سریع‌تر بودن این پروتکل در بین دیگر بلاکچین‌ها می‌شود. از آنجایی که اجماع شبکه به صورت اثبات سهام است، نیازی به عملیات استخراج انرژی‌بر ندارد. شاردینگ (Sharding) به شبکه اجازه می‌دهد تا چندین تراکنش را به طور همزمان پردازش کند و سرعت تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد.

ارز NEAR توکن بومی بلاکچین نیر (NEAR) است و برای پرداخت هزینه تراکنش‌ها و سایر هزینه‌های مربوط به پلتفرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای استیک یا سهام‌گذاری در شبکه نیر از توکن‌های NEAR استفاده می‌شود و کاربران به ازای شرکت در فرایندهای اجماع، پاداش کسب کرده و همچنین به امنیت شبکه کمک می‌کنند.

توکن‌های NEAR همچنین می‌توانند برای رأی دادن به تصمیمات حاکمیتی و کمک به شکل‌دهی آینده ارز NEAR استفاده شوند.

ایده کلی پروتکل Near در اوایل سال ۲۰۱۷ زمانی که الکس اسکیدانوف و ایلیا پولوسوکین، بنیان‌گذاران مشترک این پروژه روی راه‌حل‌های مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم (ETH) کار می‌کردند، شکل گرفت. آنها در پژوهش‌ها متوجه شدند که پروتکل‌های بلاکچین موجود به دلیل عملکرد آهسته و هزینه‌های بالا برای ساخت برنامه‌های کاربردی در مقیاس بزرگ، ناکارآمد هستند. بنابراین تصمیم گرفتند پروتکل جدیدی ایجاد کنند که کارآمدتر و کاربرپسندتر از پروتکل‌های موجود باشد.

سرانجام پس از نزدیک به دو سال تحقیق و توسعه، پروتکل Near در سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی شد. در حال حاضر پروژه های زیادی بر بستر نیر(NEAR) در حال اجرا هستند.

برای خرید و فروش ارز دیجیتال نیر(NEAR)، بیت‌کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال در نوبیتکس به عنوان بزرگترین پلتفرم تبادل رمزارز ثبت نام کنید.

کد خبر 1664604

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پروتکل NEAR برنامه ها پروتکل Near تراکنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، با گسترش روزافزون نبرد بلاک‌چین‌های مبتنی بر برنامه‌های غیرمتمرکز (Dapp)، بحث‌های زیادی در مورد اتریوم (ETH) و قیمت کاردانو (ADA) وجود دارد. هر دو این پلتفرم‌ها برای پشتیبانی از توسعه Dapp‌ها با ساده‌سازی فرآیندهای برنامه‌نویسی طراحی شده‌اند. اتریوم به عنوان پیشگام در این صنعت شناخته می‌شود زیرا اولین بلاک‌چین عمومی ‌قابل برنامه‌ریزی موفق در جهان بود.

این بلاک‌چین نسل دوم اخیراً با مشکلات مقیاس‌پذیری مواجه شده است. این نگرانی‌ها علاقه به جایگزین‌های موجود در بازار را افزایش داده است. در نتیجه بسیاری از توسعه‌دهندگان برای فرار از کارمزدهای بالا، از اتریوم به کاردانو مهاجرت می‌کنند و این در بلند مدت می‌تواند روی قیمت کاردانو تاثیر بگذارد.

اتریوم چیست؟

اتریوم یک بلاک‌چین عمومی ‌و توزیع‌شده است و باید گفت که اتریوم در توسعه کلی بازار ارزهای دیجیتال از جهات مختلفی نقش اساسی داشته است. علاوه بر معرفی قابلیت‌های قراردادهای هوشمند به این فضا، این شبکه همچنین پیشرو در زمینه عرضه اولیه سکه (ICO)، امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و انتشار توکن در جهان است. اتر در حال حاضر به عنوان دومین ارز دیجیتال محبوب شناخته می‌شود.

کاردانو چیست؟

کاردانو یک بلاک‌چین نسل سوم عمومی ‌و با زیرساخت توسعه Dapp است. این شبکه برای رفع برخی از محدودیت‌ها و نقص‌های اتریوم ساخته شده است. به طور منحصر به فرد، کاردانو مجموعه‌ای از روش‌های علمی ‌را برای اطمینان از ایمن و کارآمد بودن بلاک‌چین تولید کرده است. به همین دلیل، این شبکه پیوندهای قوی با جامعه دارد. در حال حاضر، توکن کاربردی کاردانو، ADA، یکی از ارزهای دیجیتال برتر در جهان است.

مقایسه مقیاس‌پذیری اتریوم و کاردانو

از نظر مقیاس‌پذیری، اتریوم از کاردانو عقب مانده است. بلاک‌چین اتریوم در حال حاضر می‌تواند حدود 15 تراکنش در ثانیه (TPS) را مدیریت کند. با این حال این شبکه در حال گذراندن یک به‌روزرسانی بزرگ است که این قابلیت‌ها را به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشد. طبق گفته این شرکت، به‌روزرسانی Ethereum 2.0 به کاربران 100000 تراکنش در ثانیه ارائه می‌دهد.

در مقابل کاردانو می‌تواند حدود 257 TPS را پشتیبانی کند. اگرچه این سرعت بسیار سریع‌تر از اتریوم است، اما هنوز از پردازش‌کننده‌های پرداخت اصلی مانند VISA که از +30000 TPS پشتیبانی می‌کنند عقب است. به تازگی، تیم توسعه‌دهنده کاردانو سندی را منتشر کرد که راه حل مقیاس‌پذیری آینده شبکه را شرح می‌دهد. Hydra یک راه حل لایه 2 است که به کاردانو اجازه می‌دهد تا بیش از 1 میلیون TPS را پردازش کند.

مقایسه نوع شبکه اتریوم و کاردانو

اتریوم برای تأیید وضعیت شبکه از یک پروتکل اجماع اثبات کار (PoW) اولیه استفاده می‌کند. این پروتکل از الگوریتم Ethash استفاده می‌کند. در زمان راه‌اندازی، این یک مزیت بزرگ بود زیرا مقیاس‌پذیری بیشتری نسبت به بیت‌کوین ارائه می‌داد و استفاده از پلتفرم‌های استخراج ASIC را کاهش می‌داد. در ماه‌های آینده، اتریوم انتقال خود را از شبکه PoW به یک طرح اثبات سهام (PoS) تکمیل خواهد کرد. این انتقال مقیاس‌پذیری اتریوم را بهبود می‌بخشد.

کاردانو یک مکانیزم اجماع جدید به نام Ouroboros را معرفی کرده است. Ouroboros یک پروتکل PoS مبتنی بر زنجیره است که تراکنش‌های فوق‌العاده سریع را ارائه می‌دهد.

مقایسه سایت‌های استخراج کاردانو و اتریوم

به عنوان یک شبکه PoW، اتریوم برای تأیید بلوک‌های تراکنش و اضافه کردن آنها به بلاک‌چین به ماینرها متکی است. ماینرهای اتریوم برای مشارکت خود در تأیید بلوک‌های تراکنش، 2 ETH پاداش دریافت می‌کنند. این جوایز قرار است مانند بیت‌کوین با گذشت زمان نصف شود. علاوه بر این سختی استخراج شبکه با افزایش تراکم شبکه افزایش می‌یابد.

برخلاف اتریوم، کاردانو برای محافظت از شبکه به ماینرها متکی نیست. شبکه‌های PoS به کاربران معمولی اجازه می‌دهند تا با سپرده‌گذاری توکن‌های خود در کیف پول‌های شبکه، وضعیت بلاک‌چین را تأیید کنند. به این ترتیب، شبکه‌های PoS یک سیستم دموکراتیک‌تر برای شبکه‌های غیرمتمرکز ارائه می‌دهند.

مقایسه قابلیت برنامه‌نویسی

اتریوم به دلایل مختلفی به عنوان پلتفرم اصلی توسعه Dapp باقی مانده است. یکی از این دلایل انعطاف‌پذیری آن از نظر قابلیت برنامه‌نویسی است. اتریوم می‌تواند از قراردادهای هوشمند نوشته شده به زبان‌های مختلف پشتیبانی کند. با اجازه به توسعه‌دهندگان برای استفاده از زبان‌های بیشتر، شبکه مشارکت بیشتری را از سوی جامعه توسعه‌دهنده امکان‌پذیر می‌کند. جالب است توجه داشته باشید که می‌توانید قراردادهای هوشمند اتریوم را با استفاده از C++, Java، JavaScript، Python، Ruby و موارد دیگر برنامه‌نویسی کنید.

کاردانو با ایجاد یک محیط برنامه‌نویسی کامل مبتنی بر Haskell، زبان برنامه‌نویسی تابعی پیشرو در بازار، فرآیند توسعه اتریوم را بهبود می‌بخشد. توسعه‌دهندگان می‌توانند مستقیماً در رابط Plutus Playground برنامه‌نویسی کنند. این ویژگی یک محیط سبک و مبتنی بر وب برای توسعه قراردادهای هوشمند کاردانو است.

مقایسه ICO اتریوم و کاردانو

اتریوم در دورانی متفاوت وارد بازار شد. در سال 2013، مفهوم ICO هنوز در مراحل اولیه خود بود. این شرکت 18 میلیون دلار از هزاران مشارکت‌کننده بین‌المللی جمع‌آوری کرد. اتریوم در طول ICO DAO (سازمان مستقل غیرمتمرکز) خود 150 میلیون دلار جمع‌آوری کرد. در آن زمان، این بزرگترین ICO تا به امروز بوده است.

در مقایسه، ICO Cardano در سال 2017 در اوج 62 میلیون دلار جمع‌آوری کرد. این شبکه به دلیل توسعه توسط بنیانگذاران اتریوم و متخصصان دانشگاهی بلافاصله مورد توجه قرار گرفت. Cardano به طور رسمی ‌در 29 سپتامبر 2017 وارد بازار شد و قیمت کاردانو را در جایگاه مناسبی قرار داد.

نتیجه‌گیری

حالا که درک بهتری از تفاوت‌های بین اتریوم (ETH) و کاردانو (ADA) دارید، آماده شروع ماجراجویی ارز دیجیتال خود هستید. هر دوی این پروژه‌ها دارای جوامع توسعه‌دهنده پررونق هستند و به عنوان پروژه‌های پیشرو در بازار شناخته می‌شوند و هر دوی این پروژه‌ها پتانسیل رشد دارند. بنابراین منطقی است که هر دوی این ارز دیجیتال را برای آینده در سبد سهام خود نگه داشته و خرید خود را با امروز با قیمت کاردانو و اتریوم به صورت به روز از بیت۲۴ انجام دهید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشمندان یک «خطای فنی» در لبه کیهان کشف کردند
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات از شبکه سهند
  • پخش ویژه برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • رئیس قوه قضاییه بدون پروتکل‌های تشریفاتی وارد «بندرعباس» شد
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • «منم بچه مسلمان» هم با سیمرغ به تحول رسید